Selenio™ ONE XC este noua platforma de transcodare software cu implementare exclusiva in cloud sau in alte medii care utilizeaza tehnologia de virtualizare. Acest tip de transcodare "exclusiv software" de inalta calitate video este destinata aplicatiilor de tip Multiscreen si IPTV. Utilizeaza tehnologia Zenium™

Aplicatii
- distributie primara in industria de broadcast
- re-distributia si transcodarea semnalelor compresate pentru aplicatii de IPTV
- furnizarea de content catre dispozitive multiscreen (aplicatii OTT)
- alte aplicatii MVPD pentru retele de distribuitie pe cablu, DTH (Direct to Hone), DTT (Digital Terrestrial Television)

Read more ...

Selenio™ ONE XL - platforma software de transcodare liniara de cea mai buna calitate
- multiplexor integrat/independent, include functia de multiplexare statistica
- cea mai buna solutie de compresie H.264/MPEG-2 din industrie la acest moment
- utilizeaza tehnologia Zenium

Aplicatii
Selenio™ One XL se adreseaza distribuitorilor de servicii care doresc sa-si sporeasca veniturile prin distributia mai multor canale de cea mai buna calitate pentru retele de distributie prin cablu, satelit sau operatorilor MVPD (Multichannel Video Programming Distributor).
Selenio™One XL reduce cheluielile totale de operare prin gestionarea diverselor servicii printr-o singura aplicatie, indiferent de formatele si compresiile folosite in sistem.

Read more ...

ZeniumTranzitia industriei de broadcast catre IP si cloud este in mare parte alimentata de modul in care publicul doreste sa aiba acces la programele de media si televiziune. Daca inainte de anul 2014 industria de broadcast utiliza majoritar televiziunea liniara pentru livrarea de programe catre consumatori, dezvoltarea exploziva a tehnologiilor mobile si wireless din ultimii ani au permis consumatorilor sa dicteze ritmul si dinamica schimbarilor tehnologiei de broadcast: se doreste acces si disponibilitate a materialelor video oriunde, oricand si cu vizualizare pe orice dispozitiv.

Provocarile tehnologiilor IP – cloud, virtualizare, tehnologii de incapsulare. Se pot utiliza tehnologiile IP prezente pentru industria de broadcast?
Modul in care se utilizeaza in momentul de fata tehnologiile de virtualizare si cloud nu au un numitor comun si nu au fost gandite pentru utilizare in industria de broadcast.
Industria de televiziune lucreaza cu semnalele deterministice si in timp real, ceea ce industria IP nu ofera in momentul actual. Este deci necesara implementarea in IP a unor sisteme care sa se comporte din punct de vedere operational si functional in aceeasi maniera ca infrastructura de broadcast.

Read more ...

Selenio™ ONE XO este noua generatie de platforma software de transcodare de inalta densitate si inalta calitate video destinata aplicatiilor de tip Multiscreen si IPTV. Utilizeaza tehnologia Zenium™

Aplicatii
- furnizarea de content catre dispozitive multiscreen (aplicatii OTT)
- re-distributia si transcodarea semnalelor compresate pentru aplicatii de IPTV
- alte aplicatii MVPD pentru retele de distribuitie pe cablu, DTH (Direct to Hone), DTT (Digital Terrestrial Television)

Read more ...

selenio nextSelenio Next™ - platforma de transcodare de inalta densitate, scalabila si eficienta destinata aplicatiilor de tip IPTV si Multiscreen.

Aplicatii
Platforma Selenio Next permite furnizorilor de content sa utilizeze semnale compresate si apoi sa transcodeze, sa impacheteze, sa cripteze si sa trimita stream-urile catre dispozitive Multi-screen utilizand un server de uz general.
Selenio Next este de 10 ori mai dens si consuma de 10 ori mai putina energie decat celelalte solutii de transcodare existente.

Read more ...
IP3
Streamstar
GY-HM650