Selenio SEL-TCIP1-S este un modul dedicat platformelor MCP1 si MCP3 care foloseste compresia TICO pentru transmiterea unui semnal UHD atat prin infrastructura IP (10 Gig-E) cat si prin 3G-SDI.

TICO este o metoda de compresie cu latenta scazuta care foloseste compresia Light-Weight dezvoltata de compania IntoPIX. Rata de compresie folosita la metoda TICO este de 4:1, compresia fiind fara pierderi vizuale.

Read more ...

Modulul face parte din portofoliul platformei mixte de procesare de semnale baseband si broadband Selenio MCP3 facilitand realizarea tranzitiei semnalelor video transmise traditional in banda de baza (SDI) la semnale video transmise in retele IP.
Flexibilitarea maxima in utilizare permite atat procesarea si conversia semnalelor UHD-1 cat si functia de IP gateway 10GbE pentru semnale UHD utilizand protocolul Sony IP Live.

Read more ...

Timpul este un parametru fundamental in televiziune, iar obtinerea pentru toate componentele unui sistem a aceluiasi concept de timp este esentiala. Realizarea sincronizarii de timp in infrastructurile de televiziune se poate face prin mai multe moduri precum GPS (Global Positioning System), NTP (Network Time Protocol), IRIG (Inter Range Instrumentation Group) si PTP (Precision Time Protocol).

Read more ...
Page 1 of 3
Streamstar