Tehnologia de inregistrare pe banda magnetica LTO (Linear Tape Open) asigura cel mai bun raport intre capacitatea stocata, performante si fiabilitate la un cost per GB care nu poate fi egalat in prezent in industria de storage.
LTO este dezvoltata de catre companii de renume din industria tehnologiilor de stocare: IBM, HP si Quantum. Aceste companii lucreaza impreuna pentru a imbunatati permanent caracteristicile si performantele formatului LTO si acorda licente si altor fabricanti pentru a asigura compatibilitatea casetelor LTO cu banda magnetica.
Tehnologia LTO adreseaza o gama larga de aplicatii: backup, transfer de date de mare capacitate, arhivare pe termen lung (in situatii in carea stocarea pe medii de inregistrare mai scumpe nu este justificata), stocare offline.

Read more ...

Capabilitatea inregistrarii simultane cu 2 codec-uri diferite a fost introdusa odata cu aparitia camerei GY-HM650. Acest lucru este posibil datorita existentei a 2 sloturi de memorie SDHC/SDXC.
Noua generatie de camere de umar GY-HM850/GY-HM890 inglobeaza acesata capabilitate care este completata cu noi tipuri de inregistrari de inalta calitate in format progresiv.
Inregistrarea simultana “Dual recording” a camerelor GY-HM850/GY-HM890 prezinta o serie de avantaje:

Read more ...
Page 1 of 4
Streamstar
IP3
Zenium