Hydra LogoFondata in 1990 ca o mica afacere si transformata in companie in 1991, Hydra activeaza pe piata de televiziune si comunicatii video.

La inceput telul nostru a fost introducerea tehnologiilor digitale si ne-liniare pe piata Romaneasca.
Ne-am concentrat pe achizitionarea tehnologiilor avansate pentru arhivarea, procesarea si transmisia imaginilor in televiziune.
Incepand cu 2005-2007 ne-am ocupat cu implementarea tehnologiilor ce utilizeaza transferul si procesarea de fisiere si modificarea corespunzatoare a proceselor de productie in industria de televiziune si comunicatii video.
Dupa 2011 ne-am axat pe analiza si implementarea de solutii cu grad ridicat de redundanta.

In prezent, scopul nostru este introducerea tehnologiilor IP, modul in care se realizeaza tranzitia catre sisteme complet IP si cum se poate unifica productia si procesarea semnalelor necompresate cu semnalele compresate.
Un alt obiectiv, in prezent, este livrarea de sisteme UHD (4K) integrate.

Datorita modificarilor din ultimii ani din societate, economie, industrie si tehnologie, datorita fenomenului de globalizare si datorita dinamicii crescande a schimbarilor in toate aceste sectoare este nevoie de o schimbare. Un raspuns adecvat din partea industriei media este imperativ necesar care sa rapunda la:
- cererea uriasa la accesul la infomatie din partea utilizatorului prin cresterea eficientei,
- utilizarea cailor de transmisie alternative celor existente, pentru compensarea reducerilor de piata generate de industria IT, prin utilizarea mediului on-line,
- interactivitatea solicitata de utilizator prin modificarea metodelor de productie si transmisie,
- inovatiile din industria IT prin absorbtia acestora,
- reducerea costurilor prin utilizarea platformelor informationale unificate.

De-a lungul timpului, Hydra a colaborat cu majoritatea clientilor din industria romaneasca de televiziune si a acumulat experienta necesara pentru a asigura servicii de buna calitate si de durata.

Hydra are parteneriate puternice si cu traditie pentru producatori de renume precum: Imagine Communications, Qualstar, IDX, JVC, Zixi, Newtek, Annova, DVEO, EditShare, Dev-Systemtechnik.
Hydra are bune colaborari cu majoritatea producatorilor mari din industria de televiziune si comunicatii care ne ajuta la integrarea corecta a diverselor tehnologii in cazul proiectelor mari.

Friday 19th Jul 2024
hydra-data-2