Solutia de ingest este destinata in special aplicatiilor broadcast cu functionare 24/7. Poate suporta intrari 4K, HD/SD-SDI, IP, NDI in functie de hardware-ul utilizat.

Marsis Ingest poate fi utilizat ca aplicatie de sine statatoare sau ca parte a unui flux de lucru automatizat al unei infrastructuri de broadcast.
Aplicatia de ingest este simpla si robusta, cu interfata usor de utilizat. Userii pot porni si opri manual fiecare canal de ingest sau pe baza de evenimente programate in prealabil. Solutia de ingest permite utilizarea unei palete largi de codec-uri si formate video pentru inregistrare.

 

Functionare multi-canal  
Marsis Ingest poate inregistra materiale video provenind  de la surse HD/SD-SDI sau IP. Fiecare canal poate fi configurat individual in functie de tipul de intrare utilizat. Fiecare nume de encoder poate fi asignat pentru inregistrare multi-canal (CAM1, CAM2, CAM3, Canal sport, Canal stiri, etc). Ingestul poate fi facut manual sau utilizand organizarea prestabilita in Advanced Scheduling.

 


Suport pentru majoritarea formatelor utilizare astazi

Marsis Ingest include majoritatea codec-urilor si containerelor utilizate in aplicatii broadcast: Apple Prores, AVI, Mpeg, H.264(Mp4), HEVC, MOV, DV, MXF, GXF, DNxHD, MKV. FLV, WMV, etc. Pot fi adaugate preset-uri specifice de inregistrare ca un format specific de utilizator care sa poata apoi fi selectat din lista generala de formate.

 

Advanced Scheduler
Marsis Ingest include un organizator pentru pornirea canalelor de ingest in functie de anumite evenimente. Operatorii pot face cate o lista de inregistrari separat pentru fiecare canal de ingest in parte. Aceste evenimente programate pot fi la intervale de o ora pentru agentiile de stiri. Spre exemplu, la inceputul fiecarei ore, canalul de ingest sa inregistreze 5 minute dupa care sa se opreasca automat. Alta aplicatie este inregistrarea zilnica sau saptamanala a episoadelor unui serial. Marsis Ingest poate defini si un interval de timp alocat evenimentelor speciale.

 


Codare hardware

Marsis Ingest suporta tehnologiile Intel Quick Sync, NVENC (CUDA) si AMD AMF pentru codare hardware utilizand codec-urile H.264 si HEVC, permitand astfel realizarea 8 inregistari (canale de ingest) Full HD per procesor (CPU) cu placa grafica corespunzatoare.

 

Control via Web browser

Controlul ingestului se poate face via Web browser. Utilizatorul se poate loga de la o locatie aflata la distanta si poate previziona sursele video de intrare. Operatiile de pornire/oprire/segmentare a inregistrarii pot fi efectuate utilizand interfata web. 

 

Caracteristici
Multi format Suporta majoritatea formatelor si codec-urilor utilizate in broadcast si multimedia pentru realizarea inregistrarii
Multi canal 8 canale de captura in rezolutii 4K / HD / SD
Multi preset Posibilitatea efectuarii simultane a ingestului cu 3 codec-uri diferite a unei singure surse de intrare.
Intrari
Intrarile pot fi SDI sau stream-uri IP RTMP / UDP / NDI / SRT.
Scheduler Functia avansata de Scheduler permite realizarea unui ingest automat fara necesitare de supravegere din partea unui operator.
Layer grafic data/ora
Ingestul se poarte face cu adaugare de layer grafic ce afiseaza data si ora pentru  aplicatii de inregistrare de tip martor.
Inregistrare 24/7
Destinat aplicatiilor de ingest non-stop 24/7 cu segmentare automata a fisierelor.
Monitorizare audio
Se poate selecta tipul de sursa audio ce se doreste a fi monitorizata in Preview.
Codare hardware
Ingestul supota tehnologiile Intel Quick Sync, NVENC (CUDA) si AMD AMF pentru codare hardware utilizand codec-urile H.264 si H.265 (HEVC).
Web client
Operatotii pot previziona sursele de intrare si pot controla ingestul via interfata web.
Inregistare pe storage  local
Marsis Ingest poate inregistra simultan atat pe un storage central cat si pe un storage local.
Automatizare integrata
Evenimentele de ingest pot fi declansate de Marsis Playout si gestionate de Marsis MAM (Media Asset Management).

 
 

Pentru oferta sau intrebari va rugam sa ne scrieti pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.