Modulul completeaza portofoliul platformei mixte de procesare de semnale baseband/broadband Selenio MCP3.
Transmisia de semnale video necompresate via IP este acum posibila utilizand link-uri optice 10GigE facilitand tranzitia catre infrastructuri hibride video/IP si depasind limitarile fizice ale transmisiei semnalului SDI in banda de baza.

Modulul este disponibil in doua variante:
-SEL-8UCIP1 - care inglobeaza 8 canale unidirectioanale independente de conversie configurabile ca transmitatoare/incapsulatoare (SDI la IP, minim 2, maxim 6) sau ca receptoare/decapsulatoare (IP la SDI, minim 2, maxim 4). Semnalele de intrare/iesire in banda de baza pot fi semnale 1.5G HD-SDI sau SD-SDI.
-SEL-4UCIP1 - versiunea economica care inglobeaza 4 canale unidirectioanale independente de conversie configurabile ca transmitatoare/incapsulatoare (SDI la IP) sau ca receptoare/decapsulatoare (IP la SDI). Modulul poate fi usor upgradabil la 8 canale prin intermediul unei licente software.

sel-8ucip1
Configuratie 6 canale (SDI→IP) + 2 canale (IP→SDI)

sel-4ucip1
Configuratie 4 canale (SDI→IP) + 4 canale (IP→SDI)


Caracteristici necesare in cazul transmisiei semnalelor video necompresate:
- Modulul este in conformitate cu standardul SMPTE 2022 partile 5, 6 si 7 care se refera la un set de cerinte obligatorii privind transmisia semnalelor video necompresate via IP (FEC, transport RTP si rezilienta la pierderea de pachete de date).
- Comutare "clean switch" intre sursele IP de intrare. Astfel se efectueaza o comutare curata intre oricare 2 surse video provenite din IP.
- Posibilitate de genlocare a tuturor semnalelor video provenite din IP la o referinta externa.
- Interfeta 10GigE redundanta (Main si Backup).
- Posibilitate de loopback SDI intre oricare din intrarile si iesirile SDI ale modulului utilizand magistrala interna de conexiune a sasiului Selenio MCP3.

Dintre posibilele aplicatii enumeram:
- Transmisiuni duplex de inalta calitate in timp real (latenta scazuta).
- Transmisia via IP de semnale de rezolutie 4K si rate de bit de 6Gbps de la echipamente ce furnizeaza semnal de iesire prin interfete 4 x 1.5G-SDI sau 2 x 3G-SDI utilizand infrastructuri deja existente.

Pentru oferta sau intrebari va rugam sa ne scrieti pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.