Playout-ul se poate utiliza pentru MCR-uri, studiouri, productie de stiri, cloud si Web TV, fiind o solutie de calitate broadcast cu functionare 24/7. Admite iesiri 4K, HD/SD-SDI, NDI in functie de hardware-ul folosit.

Playout-ul Marsis poate fi utilizat ca aplicatie de sine statatoare sau integrata intr-un flux de automatizare in aplicatiile enumerate mai sus.
Este un playout automatizat multi-format, multi-canal care poate functiona in ecosisteme SDI, IP, NDI cu rezolutii UHD, HD sau SD. Poate realiza manipulari complexe in playlist, editare, trimming si repozitionare in timp real in playlist-ul aflat in emisie (on-air). La acest tip de playout se poate adauga optional grafica si ingest.

O solutie de playout automatizat flexibila
Playout-ul Marsis este o solutie flexibila pentru aplicatii de playout automatizat, playout de productie, aplicatii de studio, stiri, centre de playout, teleporturi, SNG si care de reportaj, educatie, canale guvernamentale, centre de cult, aplicatii de Digital Signage. Playout-ul poate fi utilizat ca aplicatie de sine statatoare (cum ar fi Channel-in-a-Box) sau ca parte a unui flux de lucru automatizat al unei infrastructuri de broadcast.

Functionare multi-canal  
Playout-ul Marsis permite utilizatorilor sa gestioneze operarea multi-canal folosind o singura interfata accesabila via web browser. Interfata furnizeaza toate detaliile intr-o maniera simpla si eficienta pentru a asigura un playback precis si usor de realizat. Contoarele multiple, contoarele de eveniment, evenimentele afisate in culori diferite si utilizarea de grile de categorii fac din playout-ul Marsis o aplicatie intuitiva si usor de utilizat. Motorul integrat de cautare care poate fi integrat in MAM (Media Asset Management) ofera acces instantaneu la contentul ce se doreste a fi inclus in playout.

Suport pentru majoritarea formatelor utilizare astazi
Playout-ul Marsis poate utiliza formate si containere diferite in acelasi playlist. Poate de asemeni sa includa imagini statice la care se poate specifica durata de afisare.
Formate si containere video: AVI, MPEG(PS/TS), H264/MPEG-4-AVC, HEVC(H265), MOV, Quicktime, MJPEG, DV, AVC-Intra, DVCPRO, XDCAM,  DNxHD,  MXF,  GXF,  LXF,  MKV,  FLV,  WMV/ASF,  ProRes, 3GPP, Divx, Xvid, F4V, Sorenson, JPG, PNG , BMP, etc
Formate si containere audio: AAC, ATSC A/52A (AC-3), ATSC A/52 E-AC-3, FLAC, MP2, MP3, ALAC, Ogg Vorbis, Wav, ADPCM, etc

 


Interfata Web sau Desktop

Playout-ul Marsis are atat interfata de utilizare Destop cat si interfata accesabila via Web browser avand un layout intuitiv atat pentru operare cat si pentru monitorizare.

 

 

 

Advanced Scheduling  Playout-ul Marsis include si componenta de Advanced Scheduling. Playout-ul poate rezolva automat discontinuitatile existente in lista de playout - suprapunerile (Overlap) si decalajele (Gaps) efectuand calcule interne bazate pe reguli stabilite in prealabil pentru evenimente, durata materialului video si playlist. Organizarea similara interfetei de Outlook permite operatorilor sa creeze playlist-uri lunare, saptamanale si zilnice putand astfel planifica spre exemplu episoadele saptamanale sau alte fisire media intr-o maniera simpla.
Functia de cautare si inlocuire (Find and replace) poate face modificari in intregul playlist.

Media Trimmer incorporat
Marsis Media Trimmer este utilizat pentru crearea de segmente ale clipului prin inserare de puncte de intrare si iesire. Fereastra de monitorizare permite monitorizarea audio si video a segmentului rezultat. Se poate face de asemenea si segmentare partiala pentru pauze comerciale. Acestea sunt puncte de intrare si de iesire nedistructive pentru materialul video original care pot fi modificate in orice moment. Punctele de insertie au precizie la nivel de frame.  In playlist, interfata indica atat durata originala cat si cea modificata a materialului video. Media trimmer-ul poate modifica campul dominant, permite modificari ale nivelelor audio si chiar corectii colorimetrice simple ale segmentului de material video respectiv.

Redundanta
Playout-ul Marsis poate fi configurat sa lucreze in scheme de redundanta 1+1 sau M:N cu comutare si replicare automata a tuturor setarilor efectuate in canalul de playout principal.

Caracteristici
Utilizare de sine statatoare sau Client server Instalarea de tip Standalone sau Client server ofera o posibilitate de gestionare flexibila prin utilizarea interfetei Desktop sau via Web browser
Profiluri de utilizator
Crearea de grupuri si profiluri pentru de utilizatori permite stabilirea operatorilor activi din sistem
Iesiri Playout-ul poate avea iesiri multiple SDI / IP / NDI cu rezolutii si frame rate-uri diferite
Intrari Live
Intrarile Live pot fi SDI sau stream-uri IP RTMP / UDP / NDI. Se poate de asemeni efectua playback bazat pe o adresa URL (spre exemplu YouTube).
Close Caption Standardul  Close Caption este inclus in playout-ul Marsis. Pentru iesirile SDI se utilizeaza standardul CC 608/708.
Redundanta Playout-ul Marsis poate fi configurat pentru redundanta 1+1 sau M:N cu replicarea automata a bazei de date.
Control extern de router video Posibilitate de control a router-elor video de la cei mai cunoscuti producatori
Automatizare pentru grafica Playout-ul Marsis poate declansa evenimente in Marsis CG sau alte solutii de Channel Branding. Suporta de asemeni si Secondary Events.
Video Resize si L Shape CG
Playout-ul poate realiza Video Resize (utilizand propriul modul de CG) si grafica de tipul L Shape, amandoua bazate pe intervale de timp programate in prealabil (Schedule).
Auto Fill Sistemul poate umple automat decalajele (Gap-urile) din lista de playout pe baza unor reguli aflate in sectiunea de setari Auto Fill.
Hot Keys Pot fi configurate tastele de scurtaturi pentru operatii efectuate frecvent cu materiale media, logo-uri, elemente de grafica, etc
Log-uri "As Run" Suport pentru log-uri As Run detaliate (incluzand evenimente) care ajuta la reconcilierea intre ceea ce este planificat si ceea ce este realizat.

 
 

Pentru oferta sau intrebari va rugam sa ne scrieti pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Sunday 16th Jun 2024