Marsis Channel-in-a-Box este un pachet software care include tot ceea ce este necesar pentru un playout de calitate broadcast cu functionare 24/7 (automatizare, grafica, ingest si streaming). Admite intrari si iesiri 4K, HD/SD-SDI, IP, NDI in functie de hardware-ul folosit.

  Marsis "channel in a box" este compus din urmatoarele componente: Playout, CG & Channel Branding, Ingest, Streamer si Scheduler.
     

Marsis Playout
Playout-ul Marsis are toate componentele specifice de automatizare cum ar fi Overlap (care rezolva suprapunerile de content in playlist), Gap (care rezolva decalajele temporale intre clipurile din playlist), Secondary Events, CG Events, grafica bazata pe reguli, Video Resize si multe altele. Playout-ul poate avea iesiri multiple Clean (fara grafica) si Branded (ce includ grafica) atat in banda de baza (SDI) cat si in IP (NDI). Media Trimmer-ul incorporat permite crearea de segmente video pentru introducerea contentului de publicitate (Ad Insertion).Marsis CG & Channel Branding
Marsis Title Manager este un motor de grafica destinat in special canalelor TV, panourilor de informare, aplicatiilor de Digital Signage. Se integreaza cu playout-ul Marsis prin Secondary Events. Title Manager poate fi folosit pentru afisare scoruri spotive, burtiere si grafica L-Shape cu Video Resize.


Marsis Ingest
Marsis Ingest este o solutie de inregistrare multi-profil a surselor de intrare atat SDI cat si IP. Se poate ingesta un material folosind simultan 3 codec-uri diferite. Organizatorul incorporat (Scheduler)  permite captura de materiale Live sau la anumite momente de timp specificate fara interventia din exterior a unui operator.

Marsis Streamer
Marsis Streamer poate accesa virtual componentele Marsis Playout si Marsis CG fara a fi necesara o placa video instalata in sistem. Streaming-ul multi-canal se poate face in protocol RTMP cu licenta standard sau UDP cu licenta Pro. Se poate face streaming direct catre platforme media precum Facebook si YouTube (necesita licenta suplimentara).  
Scheduler
Playout-ul Marsis include si componenta de Scheduler. Sistemul poate rezolva automat discontinuitatile existente in lista de playout - suprapunerile (Overlap) si decalajele (Gaps) efectuand calcule interne bazate pe reguli stabilite in prealabil pentru evenimente, durata materialului video si playlist. Marsis Scheduler permite operatorilor sa creeze in avans playlist-uri lunare, saptamanale si zilnice.

 
 

Pentru oferta sau intrebari va rugam sa ne scrieti pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Monday 21st Sep 2020