Solutie "la cheie" compusa din aplicatia software descrisa mai jos si un hardware disponibil in doua variante:

varianta desktop (Dell Precision 5820) sau varianta de rack (Dell Precision 7920). Ambele variante includ sistem de operare redundant (1+1 SSD) si capacitate de stocare media de 6TB (in configuratie RAID 5).
Sistemul este echipat cu:
- 2 intrari si 2 iesiri 3G/HD-SDI
- poate functiona si in ecosisteme NDI (utilizeaza surse NDI aflate in reteaua locala si furnizeaza un duplicat al iesirii de program in NDI) sau poate utiliza un mix de surse SDI si NDI
- inglobeaza tot ce este necesar pentru un playout de calitate broadcast cu functionare 24/7 (automatizare, grafica, ingest si streaming)

 
  Aplicatia software Marsis "Channel in a Box" este compusa din urmatoarele componente: Playout, CG & Channel Branding, Ingest, Streamer si Scheduler.
     

Marsis Playout
Playout-ul Marsis are toate componentele specifice de automatizare cum ar fi Overlap (care rezolva suprapunerile de content in playlist), Gap (care rezolva decalajele temporale intre clipurile din playlist), Secondary Events, CG Events, grafica bazata pe reguli, Video Resize si multe altele. Playout-ul poate avea iesiri multiple Clean (fara grafica) si Branded (ce includ grafica) atat in banda de baza (SDI) cat si in IP (NDI). Media Trimmer-ul incorporat permite crearea de segmente video pentru introducerea contentului de publicitate (Ad Insertion).

Marsis CG & Channel Branding
Marsis Title Manager este un motor de grafica destinat in special canalelor TV, panourilor de informare, aplicatiilor de Digital Signage. Se integreaza cu playout-ul Marsis prin Secondary Events. Title Manager poate fi folosit pentru afisare scoruri spotive, burtiere si grafica L-Shape cu Video Resize. Se pot include obiecte precum imagini, text static, Crawl, Roll, animatii, logo, ceas, counter, banner-e. Pentru fiecare obiect in parte se pot adauga efecte de In/Out (Cut, Fade, Blur, Squeeze). In cazul in care este necesar se poate instala optional un modul separat de grafica avansata.Marsis Ingest
Marsis Ingest este o solutie de inregistrare multi-profil a surselor de intrare atat SDI cat si IP. Se poate ingesta un material folosind simultan 3 codec-uri diferite. Organizatorul incorporat (Scheduler)  permite captura de materiale Live sau la anumite momente de timp specificate fara interventia din exterior a unui operator.
Marsis Streamer
Marsis Streamer poate accesa virtual componentele Marsis Playout si Marsis CG fara a fi necesara o placa video instalata in sistem. Streaming-ul multi-canal se poate face in protocol RTMP cu licenta standard sau UDP cu licenta Pro. Se poate face streaming direct catre platforme media precum Facebook si YouTube (necesita licenta suplimentara).  
Scheduler
Playout-ul Marsis include si componenta de Scheduler. Sistemul poate rezolva automat discontinuitatile existente in lista de playout - suprapunerile (Overlap) si decalajele (Gaps) efectuand calcule interne bazate pe reguli stabilite in prealabil pentru evenimente, durata materialului video si playlist. Marsis Scheduler permite operatorilor sa creeze in avans playlist-uri lunare, saptamanale si zilnice.

 
 

Pentru oferta sau intrebari va rugam sa ne scrieti pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Sunday 7th Mar 2021