Solutie "la cheie" compusa din suita de aplicatii software descrisa mai jos si un hardware disponibil in doua variante:

- varianta desktop (Dell Precision 5820) sau varianta de rack (Dell Precision 7920). Ambele variante includ sistem de operare redundant (1+1 SSD) si capacitate de stocare media de 6TB (in configuratie RAID 5).
Sistemul este echipat cu:
- 2 intrari si 2 iesiri 3G/HD-SDI
- poate functiona si in ecosisteme NDI (utilizeaza surse NDI aflate in reteaua locala si furnizeaza un duplicat al iesirii de program in NDI). Poate utiliza un mix de surse SDI si NDI
- inglobeaza tot ce este necesar pentru un playout de calitate broadcast cu functionare 24/7 (automatizare, grafica, ingest si streaming)

 
  Aplicatia software Marsis "Channel in a Box" este compusa din urmatoarele componente: Playout, CG, Ingest, Streamer si Scheduler.
     

Marsis Playout
Playout-ul Marsis are toate componentele specifice de automatizare cum ar fi Overlap (care rezolva suprapunerile de content in playlist), Gap (care rezolva decalajele temporale intre clipurile din playlist), Secondary Events, CG Events, grafica bazata pe reguli, Video Resize si multe altele. Playout-ul poate avea iesiri multiple Clean (fara grafica) si Branded (ce includ grafica) atat in banda de baza (SDI) cat si in IP (NDI). Media Trimmer-ul incorporat permite crearea de segmente video pentru introducerea contentului de publicitate (Ad Insertion).
Playout-ul Marsis permite integrare simultana cu mai multe masini de grafica (Marsis CG).

Marsis CG
Marsis CG este un motor de grafica avansata cu functionare Program/Preview destinat in special canalelor TV, panourilor de informare, aplicatiilor de Digital Signage. Se integreaza cu playout-ul Marsis prin Secondary Events si prin automatizarea existenta in Marsis Playout. Marsis CG include multiple tipuri de obiecte grafice (text, roll, scroll, ticker, imagini, shape, video, ceas, animatii). Pentru fiecare obiect in parte se pot adauga efecte de In/Out (Cut, Fade, Blur, Squeeze).
Obiectele care contin text (text, roll, scroll, ticker) pot avea ca sursa fisiere text, fisiere xml sau feed-uri RSS. Ultilizand feed-urile RSS se pot prelua direct stirile furnizate de catre canalele de stiri sau agentiile de presa.

 
Marsis Ingest
Marsis Ingest este o solutie de inregistrare multi-profil a surselor de intrare SDI, NDI, IP (surse UDP, RTSP) utilizand o gama completa de containere codec-uri. Se poate ingesta un material folosind simultan 3 codec-uri diferite. Organizatorul incorporat (Scheduler)  permite captura de materiale Live sau la anumite momente de timp specificate fara interventia din exterior a unui operator. 

Marsis Streamer
Marsis Streamer permite transmiterea online a iesirii de program a playout-ului (sau a surselor video externe existente in playout) in mediile online utilizand protocoalele RTMP stream, RTMP (FMLE H.264), UDP (DVB compliant) sau UDP Pro Streaming. Se poate face streaming direct catre platforme media precum Facebook si YouTube (cu licenta suplimentara).  

 Marsis Scheduler
Marsis Scheduler permite alcatuirea planificata (in avans) a playlist-urilor zilnice, saptamanale si lunare pentru executarea lor automata de catre Marsis Playout. In acelasi timp poate rezolva automat discontinuitatile existente in lista de playout - suprapunerile (Overlap) si decalajele (Gaps) efectuand calcule interne bazate pe reguli stabilite in prealabil pentru evenimente, durata materialului video si playlist.

 
 

Pentru oferta sau intrebari va rugam sa ne scrieti pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Sunday 16th Jun 2024